Каталог шортів з фото та фасонами
Шукаю шорти на теплий сезон і хочу переглянути всі варіанти в одному місці. Не дуже зручно переходити між різними категоріями, якщо цікавить конкретно цей тип одягу. Мені важливо бачити різні фасони на одній сторінці, щоб порівняти довжину та посадку. Також звертаю увагу на фото кожної моделі, адже саме зображення допомагають оцінити вигляд виробу. Хочу спокійно переглянути весь перелік без зайвих переходів. Було б зручно одразу бачити всі доступні варіанти. Якщо хтось уже переглядав структурований розділ із такими моделями, підкажіть, де це зробити.
11 Views

Я нещодавно переглядала шорти на сайті в окремій категорії каталогу, і мені було зручно, що всі моделі зібрані на одній сторінці. У межах розділу представлені варіанти різного фасону та довжини. Кожна позиція має фото, що дозволяє порівняти кілька моделей між собою ще до переходу в картку товару. Я змогла переглянути весь перелік без відкриття інших категорій. Такий формат допомагає швидко зорієнтуватися в асортименті. Особливо зручно, коли потрібно оцінити кілька варіантів поспіль. У підсумку вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.